Vad är On-Ramp? 

Alla nya medlemmar på CrossFit Mejeriet kommer få delta på en On-ramp under de första 4 veckorna. Det är som en inskolning till vad CrossFit är. Du får lära dig alla grundrörelser, börja träna i lagom takt, lära dig kring konceptet CrossFit, vad som ingår i medlemskapet etc.

Hur är upplägget? 

Du kommer kunna delta på 2pass/v under de första 4veckorna. Under dessa passen tränar du endast tillsammans med de andra på On-rampen.Passen ligger på Måndagar 18:15 samt Torsdagar 18:15. Du väljer själv om du deltar på alla 8 passen eller om du endast deltar på 1pass/v.

Vad händer sen? 

Efter On-rampen kan du välja om du vill fortsätta som medlem hos oss. Du får då en inloggning till bokningsystemet och kan välja fritt bland alla klasser.(Schema)Om du inte vill fortsätta efter On-rampen så är det ok. Du binder dig inte till något medlemsskap under onrampen.

Boka en plats genom att maila oss.
erik@crossfitmejeriet.se
simon@crossfitmejeriet.se